Huren Voor Events
Biertafel huren

Biertafel
Op zoek naar een biertafel voor uw feest of evenement? Deze biertafel is wellicht één van de meest gebruikte producten op evenementen en is door zijn flexibiliteit ideaal geschikt voor uw evenement.

Bijkomende informatie:
– Hoogte tafel: 77cm
– Lengte tafel: 220cm
– Breedte tafel: 67cm
– Houten blad
– Outdoor gebruik toegestaan

Dagprijs: 5,00 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 6,50 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Biertafel

onze biertafel op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.

Biertafel huren

Biertafel

Prijzen

beschikbare uitvoeringen

Uw BIERTAFEL op jouw evenement

Algemene voorwaarden

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!