Huren Voor Events

Vouwtent 3x6m

vouwtent huren

Vouwtent 3x6m

Op zoek naar een grote stijlvolle witte vouwtent 3x6m voor jouw evenement of feest? Deze feestelijke witte vouwtent 3x6m heeeft een oppervlakte van 18m² en is ideaal geschikt voor een buitenevenement van korte periodes.
Prijzen
€ 85 excl. btw per dag
€ 110 excl. btw per dag
op aanvraag
€ 120 excl. btw per dag
€ 140 excl. btw per weekend
op aanvraag

Montage:
Montage – 40 euro ex. btw (2 personen – 1 werkuur) *
Demontage – 40 euro ex. btw (2 personen – 1 werkuur) *

– Grootte: 3x6m
– Inclusief gewichten
– Zeilen mogelijk
– Vloer mogelijk
– Verlichting mogelijk
– Verwarming mogelijk
– Bruikbaar in weersomstandigheden met rukwinden tot 60km per uur

Belangrijk:
Deze tent wordt niet met zijzeilen op gras geplaatst, enkel zonder zijzeilen. Indien u zijzeilen wenst wordt de tent enkel op een harde ondergrond geplaatst of met tentvloer.
Er wordt geen meerkost in rekening gebracht voor het ophalen van het feestmateriaal daags voordien en retour daags nadien. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Beschikbare uitvoeringen

VERWANTE PRODUCTEN​

onze vouwtent 3x6 zwart op uw evenement

Algemene voorwaarden

Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend. Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events powered by Replay Events.