Huren Voor Events

Lampenslinger

Lampenslinger huren

Lampenslinger

Op zoek naar lampenslinger of prikkabel voor uw feest of evenement? Lampenslinger, ook wel prikkabel genoemd, is de gemakkelijkste manier om uw tent of ruimte van warme sfeerverlichting te voorzien en daardoor ideaal geschikt voor uw evenement.
Prijzen
€ 10 excl. btw per 10 meter
€ 15 excl. btw per 10 meter
op aanvraag
€ 20 excl. btw per 10 meter
€ 25 excl. btw per 10 meter
op aanvraag
– Energielabel: A+
– Extra warm wit
– Kabel: Zwart rubber
– Niet dimbaar
– Iedere meter prikkabel bevat één fitting inclusief lampje

Optioneel beschikbaar met ronde houten palen.
Er wordt geen meerkost in rekening gebracht voor het ophalen van het feestmateriaal daags voordien en retour daags nadien. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

VERWANTE PRODUCTEN

onze lampenslinger (prikkabel) op uw event

Algemene voorwaarden

Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend. Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres. Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.
Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events powered by Replay Events.