Statafel met zwarte rok
Bent u op zoek naar een statafel met zwarte rok voor uw feest of evenement? Wellicht de meest gebruikte statafel met zwarte rok op alle evenementen, misschien wel aller tijden. Eenvoudig opstelbaar en beschikbaar met een stijlvolle rok in verschillende kleuren. Deze statafel met zwarte rok is ook beschikbaar in andere kleuren.

Bijkomende informatie:
– Hoogte: 107cm
– Bladdiameter: 85cm
– Was inbegrepen
– Stretchdoeken in meerdere kleuren verkrijgbaar

Verkrijgbare kleuren:
– Zwart
– Wit
– Roos
– Rood
– Blauw
– Andere kleuren op aanvraag

Prijs inclusief wassen van de statafelrok.

Dagprijs (zonder rok): 10 euro ex. btw per stuk 
Weekendprijs (zonder rok): 12,5 euro ex. btw per stuk
Dagprijs (met rok): 15 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs (met rok): 17,50 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag
Rokken afzonderlijk: 7,5 euro ex. btw per stuk

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Statafel met zwarte rok

Onze statafel met zwarte rok op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.