Witte statafel huren

Grote witte statafel met houten tafelblad
Op zoek naar een moderne grote witte statafel met houten tafelblad voor uw feest of evenement? Deze grote witte statafel met houten blad is iets kostelijker maar u krijgt er een zeer stijlvolle statafel voor terug. Het houten tafelblad is de kers op de taart en is ideaal om uw evenement of feest naar het volgende niveau te tillen.

Bijkomende informatie
– Hoogte: 110cm
– Blad: 120x70cm
– Witte epoxy poedercoating
– Houten tafelblad
– Indoor of outdoor bij droog weer
– Eenvoudig verplaatsbaar

Beschikbare uitvoeringen
– (Dubbel) Wit
– (Dubbel) Wit met houten blad
– (Dubbel) Zwart
– (Dubbel) Zwart met houten blad

Dagprijs: 45 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 50 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Beschikbare uitvoeringen

Algemene voorwaarden

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Grote witte statafel met houten blad

Onze grote witte statafel met houten blad op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.