Hek met zeil huren

Bouwhek wit gezeild
Op zoek naar een bouwhek wit gezeild voor uw evenement of feest? Dit bouwhek wit gezeild is ideaal geschikt voor het veilig afsluiten van een terrein, sanitair gebied, backstageruimte of om het proper af te werken. Hekwerk is beschikbaar met wit of zwart zeil.

Bijkomende informatie
– Grootte: 350 x 200cm
– Grootte zeil: 341x176cm
– Gewicht: 16 kilogram
– Gezeild beschikbaar in zwart en wit
– Inclusief klemmen

Dagprijs: 6,0 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 6,5 euro ex. btw per stuk
Weekprijs: 7 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

– Prijs voor één werfhek met één kunststof voet én één klem.

Accessoires:
Extra kunststofvoeten: 1 euro ex. btw per stuk
Extra klemmen: 0,50 euro ex. btw per stuk
Steunpalen: 5 euro ex. btw per stuk
Draaipoortwiel: 2 euro ex. btw per stuk

Beschikbare uitvoeringen

Accessoires

Bouwhek wit gezeild

Hekwerk wit gezeild op uw evenement

Algemene voorwaarden

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Offerte aanvragen
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.