strandstoel huren

Zwarte strandstoel

Deze zwarte strandstoel van het merk Scavi & Ray is het ideale stuk voor de proseccoliefhebber en zijn poolparty. Uiteraard ook geschikt voor strand of zomerbars en pop-upterrassen.

Details
Afmetingen opgezet: 96 x 56 x 96cm
Gewicht: 4,5kg
In hoogte verstelbaar
Geschikt voor in- en outdoorgebruik

Aantallen op voorraad: 4 stuks
Weekendprijs
: 10 euro ex. btw per stuk *
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed tot drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Zwarte strandstoel

onze strandstoel op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.