event verhuur

Zwarte fruitkist
Op zoek naar een zwarte fruitkist voor uw evenement of feest? Deze zwarte fruitkist is ideaal geschikt om uw decoratie of bar verder af te werken. Ze komen in twee kleuren, zowel houtkleurig als wit. Te gebruiken als backbar of om planten en decoratie in te steken.

Beschikbare uitvoeringen
– Natuurhout
– Wit
– Steenkool

Details
– Afmetingen: 50 x 40 x 30cm
– Meerdere uitvoeringen beschikbaar
– Geschikt voor in- en outdoorgebruik

Dagprijs: 2 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs
: 2 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Transportkosten:
Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:
Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit

Beschikbare uitvoeringen

Zwarte fruitkist

Onze zwarte fruitkist op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.