barkruk huren

Zwarte barkruk met kussen

Op zoek naar een zwarte barkruk met kussen voor uw feest of evenement? Deze zwarte barkruk met kussen is een gemaakt van een stijlvol metaal afgewerkt met een comfortabel kussen en is hierdoor ideaal geschikt voor uw evenement.

Bijkomende informatie

– Zithoogte: 79cm
– Zitvlak: 35x35cm
– Zwarte epoxy poedercoating
– Indoor, overdekt of outdoor bij droog weer
– Eenvoudig verplaatsbaar
– Inclusief voetsteun

Beschikbare uitvoeringen
– Wit
– Zwart

Prijs per dag: 6 euro ex. btw per stuk
Prijs per drie dagen: 8 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Beschikbare uitvoeringen

Zwarte barkruk met kussen

Onze zwarte barkruk met kussen op uw evenement

Algemene voorwaarden

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Offerte aanvragen
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.