Zwarte barkruk huren

Zwarte barkruk met kussen
Op zoek naar een zwarte barkruk met kussen voor uw feest of evenement? Deze zwarte barkruk met kussen is een gemaakt van een stijlvol metaal afgewerkt met een comfortabel kussen en is hierdoor ideaal geschikt voor uw evenement.

Bijkomende informatie
– Zithoogte: 79cm
– Zitvlak: 35x35cm
– Zwarte epoxy poedercoating
– Indoor, overdekt of outdoor bij droog weer
– Eenvoudig verplaatsbaar
– Inclusief voetsteun

Uitvoeringen
– Wit
– Zwart

Dagprijs: 6 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 8 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Transportkosten
Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn
Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Zwarte barkruk met kussen

Onze zwarte barkruk met kussen op uw evenement

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.