Zitbank huren

Zitbank met kussen

De zitbank met kussen in natuurhout is ideaal geschikt om de gasten op uw evenement of feest (buiten) te laten genieten in een gezellige lounge. De banken zijn beschikbaar met of zonder kussen en de kussens zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Details
– Afmetingen: 120 x 35 x 45cm
– Kussens zijn beschikbaar in rood, blauw, groen, wit of zwart leder
– UV-bestendig
– Geschikt voor in- en outdoorgebruik

Dagprijs (zonder kussen): 20 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs (zonder kussen): 25 euro ex. btw per stuk **
Dagprijs (met kussen): 25 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs (met kussen): 30 euro ex. btw per stuk **
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is de huurprijs voor het huren van het goed voor één dag. Dit wil bijvoorbeeld zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed tot drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Zitbank met kussen

onze zitbank op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.