verhuur feestmateriaal mechelen

Witte fruitkist
Bent u op zoek naar een witte fruitkist voor uw feest of evenement? Deze witte fruitkist is ideaal geschikt om uw decoratie of bar verder af te werken. Ze komen in twee kleuren, zowel houtkleurig als wit. Te gebruiken als backbar of om planten en decoratie in te steken.

Beschikbare uitvoeringen
– Natuurhout
– Wit
– Steenkool

Details
– Afmetingen: 50 x 40 x 30cm
– Meerdere uitvoeringen beschikbaar
– Geschikt voor in- en outdoorgebruik

Dagprijs: 2 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs
: 2 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Witte fruitkist

onze witte fruitkist op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.