Wijnglazen huren

Wijnglas Lumi
Op zoek naar een wijnglas Lumi voor uw feest of evenement? Dit stijlvolle wijnglas Lumi is voor wanner het wat meer mag zijn. Zo heeft dit glas een inhoud van 350ml en een elegante vorm en is zowel geschikt voor witte, rosé als rode wijn waardoor dit glas ideaal geschikt is voor uw evenement.

Bijkomende informatie
– Diameter: 84mm
– Hoogte: 217mm
– Inhoud: 350ml
– Getemperd
– Afwas inbegrepen
– Transportbak per 25 stuks

Weekendprijs: 7,5 euro ex. btw per bak (25 stuks)
Langere periode: Op aanvraag
Afwas: Inbegrepen

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Wijnglas Lumi

Ons wijnglas Lumi op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.