wandverwarmer huren

Wandverwarmer
Op zoek naar een extra wandverwarmer voor uw feest of winterterras? Deze wandverwarmer is ideaal geschikt om uw overdekte terras op een aangename manier te verwarmen. De wandverwarmer komt met een beugel en kan versteld worden dankzij een kantelhoek van 45°.

Bijkomende informatie
– Afmetingen: 57 x 10 x 11cm
– Wattage: 1800w
– Kantelhoek van 45°
– Verwarmingsbereik van 16m²
– Spatwaterdicht

Dagprijs: 20 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs
: 30 euro ex. btw per stuk
Maandprijs: 80 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Wandverwarmer

onze wandverwarmer op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.