Walkie-talkies huren

Walkie-talkies

Communiceren tijdens je evenement of in je zaak is noodzakelijk. Dit kan gemakkelijk via walkie-talkies. Onze meest courante modellen zijn de TK3701-D modellen van Kenwood, maar we hebben ook TK3301 en TK-3401D in stock. Deze walkietalkies zonder vergunning zijn meteen gebruiksklaar en inzetbaar. Verschillende accessoires beschikbaar.

Details
– Tot 32 kanalen, opgesplitst in twee zones, 16 analoge en 16 digitale.
– Vergunningsvrij
– Gemakkelijk in gebruik
– Breed bereik (650m in gebouwen, tot 1500m in openlucht)
– Batterijduur 14-18 uur
– Lader inbegrepen
– Extra accessoires mogelijk

Dagprijs: 10 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs: 15 euro ex. btw per stuk **
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van één walkie-talkie Kenwood Protalk model exclusief accessoires voor één dag. Dit wil bijvoorbeeld zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van één walkie-talkie Kenwood Protalk model exclusief headsets, inclusief oplader. De periode bedraagt drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties op aanvraag mogelijk.

Accessoires

Extra lightweight in-ear headset: 2,50 euro ex. btw 
Extra shoulder mike-speaker: 5 euro ex. btw per stuk 
Extra lightweight overhead headset: 5 euro ex. btw per stuk 
Extra heavy duty headset: 7,5 euro ex. btw per stuk 
Extra batterij of oplader: 2,5 euro ex. btw per stuk 
Zie foto’s hieronder.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Toebehoren

Walkie-talkies

onze walkie-talkies op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.