Verdeelkast huren

Verdeelkast
Op alle evenementen, groot of klein komen vaak heel veel stroomkabels bij elkaar. Om uw elektriciteitsnetwerk overzichtelijk te houden kan u gebruikmaken van een verdeelkast. Deze verdeelkast is in verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Details:
– 32A
– Robuuste verdeelkast met slagvaste behuizing (300x310x280mm)
– Andere uitvoeringen op aanvraag beschikbaar

Invoer
Kabel en stekker CEE 32A – 5P 1meter H017RN-F5G6

Uitvoer
1 x Stopcontact CEE 32A-5P
2 x Stopcontacten CEE 16A-5P
1 x Stopcontact CEE 16A-3P
4 x Stopcontacten 2P+E

Dagprijs: 15 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 25 euro ex. btw per stuk
Weekprijs: 35 euro ex. btw per stuk
Maandprijs: 100 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag
Andere uitvoering: Op aanvraag

Transportkosten:

Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:

Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:

Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Verdeelkast

onze verdeelkast op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.