Elektrisch materiaal huren

Verdeelkast 32A
Op zoek naar een verdeelkast 32A voor uw feest of evenement? Deze verdeelkast 32A beschikt over 6 stopcontacten en zowel 16A als 32A contacten. Door zijn lichtgewicht en handige handvat is hij eenvoudig draagbaar en daardoor ideaal geschikt voor uw evenement.

Bijkomende informatie
– Afmetingen: 306x203x288mm
– Gewicht: 7,5kg
– Eenvoudig draagbaar
– Klapdeksel met kinderbeveiliging

Inhoud:
– 1 x CEE 32A 5P 6h400V
– 1 x CEE 16A 5P 6h400V
– 6 x Stopcontact 16A 230v 2P+PE
– 1 x Installatieautomaat 16A 3P
– 3 x Installatieautomaat 16A 1P
– 1 x Aardlekschakelaar 40A 4P

Uitvoeringen:
– Exclusief toestelstekker 32A
– Inclusief toestelstekker 32A

Dagprijs: 15 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 20 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Verdeelkast 32A

Onze verdeelkast 32A op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.