TV-scherm huren

TV-Scherm / Flatscreen
Op zoek naar een tv-scherm of flatscreen voor uw vergadering / meeting of een ander bedrijfsevenement of feest? Deze multifunctionele schermen zijn ideaal geschikt om een presentatie of afbeeldingen op af te spelen. De toestellen hebben verschillende in- en uitgangen beschikbaar en kunnen worden geleverd met muurbeugel of op een staande voet. Ook worden onze toestellen geleverd met benodigde kabels.

Details:
– Finlux TV Scherm – 43″ (109cm)
– LED-LCD – Full HD (1080p)
– Leverbaar met of zonder muurbeugels of voet.
– HDMI, HMDI ARC, VGA, Composite, Antenne, Hoofdtelefoon, Digitaal coaxiale aansluiting, USB, netwerkaansluiting en ingebouwde wifi beschikbaar.
Geen bluetooth, RCA en optische aansluiting

Dagprijs: 50 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 65 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Accessoire:
– Rolbare en in hoogte verstelbare voet: 15 euro ex. btw per stuk
– Omvormer USB naar HDMI: 3 euro ex. btw per stuk

Transportkosten:
Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:
Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

TV-scherm

ons tv-scherm op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.