TV-scherm huren

TV-Scherm

Op zoek naar een tv-scherm voor uw bedrijfsevenement of feest? Deze multifunctionele schermen zijn ideaal geschikt om een presentatie of afbeeldingen op af te spelen. De toestellen hebben verschillende in- en uitgangen beschikbaar en kunnen worden geleverd met muurbeugel of op een staande voet. Ook worden onze toestellen geleverd met benodigde kabels.

  • Finlux TV Scherm – 43″ (109cm)
  • LED-LCD – Full HD (1080p)
  • Leverbaar met of zonder muurbeugels of voet.
  • HDMI, HMDI ARC, VGA, Composite, Antenne, Hoofdtelefoon, Digitaal coaxiale aansluiting, USB, netwerkaansluiting en ingebouwde wifi beschikbaar.
  • Geen bluetooth, RCA en optische aansluiting

Op voorraad: 2 stuks
Meerdere stuks op aanvraag.

Dagprijs: 50 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs: 75 euro ex. btw per stuk **
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

TV-scherm

onze tv-scherm op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.