Toiletwagen

Toiletwagen
Op zoek naar een toiletwagen voor uw evenement? Huren voor Events heeft sinds kort een nieuwe toiletwagen die ideaal geschikt is voor kleine of medium grote feesten of evenementen.

Details:
– Afmetingen: 400 x 210 x 190cm (LxBxH)  
– Twee afsluitbare deuren
– Drie toiletten
– Twee piscines 
– Verlichting aanwezig
– Wateraansluiting aanwezig
– Verwarming aanwezig
– Ventilatie aanwezig
– Wasbak aanwezig
– Afvoer 8m

Dagprijs: 300 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 400 euro ex. btw per stuk
Weekprijs: 500 euro ex. btw per stuk 
Langere periode: Op aanvraag

Belangrijk: De toiletwagen dient proper gemaakt te worden voor ophaling. Indien de toiletwagen niet voldoende proper is wordt een kuiskost van 75 euro ex. btw aangerekend.

– Prijs inclusief plaatsing en demontage
– Prijs exclusief transportkosten 

Transportkosten:
Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:
Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Mobiele toiletten / Wc-wagen / toiletwagen verhuur / toiletwagen huren / toiletwagen / wc huren / wc huren evenement / mobiele toiletten huren / wc-wagen huren

Toiletwagen

onze toiletwagen op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.