Toiletwagen

Toiletwagen
Op zoek naar een toiletwagen voor uw evenement? Deze toiletwagen beschikt over 3 toiletten en twee piscines en is daardoor ideaal geschikte voor kleine tot middelgrote evenementen.

Bijkomende informatie:
– Afmetingen: 400 x 210 x 190cm (LxBxH)  
– Twee afsluitbare deuren
– Drie toiletten
– Twee piscines 
– Verlichting aanwezig
– Wateraansluiting aanwezig
– Verwarming aanwezig
– Ventilatie aanwezig
– Wasbak aanwezig
– Afvoer 8m
– Andere type toiletwagens zijn op aanvraag mogelijk

Dagprijs: 295 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 395 euro ex. btw per stuk
Weekprijs: 495 euro ex. btw per stuk 
Langere periode: Op aanvraag
Andere types: Op aanvraag

Belangrijk: De toiletwagen dient proper gemaakt te worden voor ophaling. Indien de toiletwagen niet voldoende proper is wordt een kuiskost van 75 euro ex. btw aangerekend.

– Prijs inclusief plaatsing en demontage
– Prijs exclusief transportkosten 

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Mobiele toiletten / Wc-wagen / toiletwagen verhuur / toiletwagen huren / toiletwagen / wc huren / wc huren evenement / mobiele toiletten huren / wc-wagen huren

Toiletwagen

onze toiletwagen op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.