Terrasverwarmer Huren

Terrasverwarmer

Op zoek naar terrasverwarmers voor uw evenement of feest? Deze terrasverwarmers kunnen uw gasten tot 11 uur lang op de maximale verwarmingsstand gezellig warm houden! Ideaal voor uw tuin- of buitenfeest.

Verwarmingsbereik: 100m²
Roestvrij staal – 225 x 76 x 76cm
Gas: Propaan (5 of 10.5kg)
Gasverbruik: 450-1000g/h
Aantal branduren op maximale stand met volle gasfles: 11 uren

Aantal op voorraad: 4 stuks.
Hogere aantallen op aanvraag.

Weekendprijs: 35 euro ex. btw per stuk *
Maandprijs: 100 euro ex. btw per stuk 
Langere periode: Op aanvraag

Kortingsprijs is van toepassing vanaf 5 stuks.

* De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Terrasverwarmer

onze terrasverwarmer op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.