frigo huren

Window cooler – Stafrigo

Op zoek naar extra koelingsruimte voor op uw feest of evenement? Deze grote Window cooler – Stafrigo is handig in gebruik, heeft een grote inhoud en is ideaal geschikt als aanvulling van uw bar.

Praktische informatie
– Koelkast KBC 390CH met Huren voor Events branding
– Afmetingen: 59x61x201cm
– Inhoud: 365 liter

Dagprijs: 50 euro ex. btw per stuk *
Maandprijs: 200 euro ex. btw per stuk
Vanaf de tweede maand: 150 euro ex. btw per stuk

Transportkosten:

Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:

Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:

Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Tags: Frigo, koeler, window cooler, stafrigo, koelen

Window cooler – Stafrigo

onze stafrigo op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.