Frigo huren

Window cooler – Stafrigo
Op zoek naar extra een stafrigo voor op uw feest of evenement? Deze grote Window cooler / stafrigo is handig in gebruik, heeft een grote inhoud en is ideaal geschikt als aanvulling van uw bar.

Praktische informatie
– Window cooler met Huren voor Events branding
– Afmetingen: 59x61x201cm
– Totale hoogte met transportkar bedraagt 215cm
– Inhoud: 365 liter
– Eenvoudig verplaatsbaar omwille van transportkar

Dagprijs: 50 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 65 euro ex. btw per stuk
Maandprijs: 200 euro ex. btw per stuk
Vanaf de tweede maand: 150 euro ex. btw per stuk

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Stafrigo

onze stafrigo op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.