Springkasteel te huur

Springkasteel Unicorn Combo
Op zoek naar een springkasteel in unicorn thema voor jouw feest of evenement? Dit springkasteel unicorn combo brengt jou regelrecht in een kleurrijke unicorn wereld. Glijden en springen zijn beide mogelijk met dit combo springkasteel en is hierdoor ideaal geschikt voor uw evenement.

Bijkomende informatie
– Lengte: 5m
– Breedte: 4m
– Hoogte: 3,3m
– Tot max. 6 personen
– Inclusief valmat
– Inclusief grondzeil
– Inclusief grondpinnen

Eenvoudig zelf op te zetten
Tijd om op te zetten: 10min
Blower inbegrepen
Handleiding inbegrepen

Belangrijk: U heeft één meter vrije ruimte rondom het springkasteel nodig, achteraan 2 vrije meter voor blower en luchtslang. In dit geval heeft u 6x6m beschikbare ruimte nodig!

Springkastelen enkel per weekend (drie dagen)
Plaatsing door de klant
Prijs per drie dagen: 125 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Plaatsing door Huren voor Events
Prijs per drie dagen: 185 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Het is mogelijk om dit product te laten leveren en te laten opzetten door de diensten van Huren voor Events. Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.

Springkasteel Unicorn Combo

Ons springkasteel Unicorn Combo op uw evenement

Algemene voorwaarden

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Offerte aanvragen
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.