Nooduitgang

Spandoek nooduitgang
Bent u op zoek naar een spandoek nooduitgang voor uw evenement of feest? Dit spandoek nooduitgang werd door onze grafische dienst opgemaakt in hoge resolutie en is ideaal geschikt om te gebruiken als signalisatie voor uw nooduitgang.

Bijkomende informatie
– Afmetingen: 338x175cm
– Ringen om de 50cm
– Niet-winddoorlatende PVC
– Exclusief hekwerk

Dagprijs: 6 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 7 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag
Inclusief hekwerk: 10 euro ex. btw per stuk *

* De spandoeken worden afzonderlijk van de hekken geleverd. Eventuele montage en/of montagemateriaal is niet inbegrepen in de prijs.

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Spandoek nooduitgang

Onze spandoek nooduitgang op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.