decoratieve spandoek huren

Spandoek met hout motief
Op zoek naar een decoratieve spandoek met hout motief voor uw feest of evenement? Deze spandoek met hout motief is door onze grafische dienst op hoge resolutie ontworpen en zorgt voor net dat beetje extra afwerking.

Bijkomende informatie
– Afmetingen: 338x175cm
– Ringen om de 50cm
– Niet-winddoorlatende PVC
– Exclusief hekwerk

Uitvoeringen:
– Hout motief
– Andere uitvoeringen op aanvraag

Dagprijs: 6 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 7 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag
Inclusief hekwerk: 10 euro ex. btw per stuk *

* De spandoeken worden afzonderlijk van de hekken geleverd. Eventuele montage en/of montagemateriaal is niet inbegrepen in de prijs.

Transportkosten:
Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:
Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Spandoek met hout motief

Onze spandoek met hout motief op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.