Houten slede

Op zoek naar winterdecoratie voor uw feest of evenement? Deze authentieke slede kan perfect dienen als eye-catcher op uw evenement met kerst of winterthema. Ook ideaal geschikt om de decoratie van uw fotobooth verder af te werken. Neem een betoverend fotomoment van uw kleintjes op deze slede want het is toegestaan om op de slede te gaan zitten.

Details
– Afmetingen: 200 x 80 x 75cm
– Gewicht: 12,5kg
– Eikenhouten authentieke slede
– Geschikt voor in- en outdoorgebruik
– Toegestaan om te gaan zitten op de slede

Dagprijs: 20 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs
: 25 euro ex. btw per stuk **
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is de huurprijs voor het huren van het goed voor één dag. Dit wil bijvoorbeeld zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed tot drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Slede

onze slede op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.