Pallet huren

Pallet
Bent u op zoek naar een pallet voor uw feest of evenement? Onze pallet is  uiterst geschikt voor het bouwen van constructies zoals tafels, banken, bars, torens of andere. Dit pallet is stevig en robuust, ideaal geschikt voor korte termijn  buitengebruik.

Bijkomende informatie
– Afmetingen: 120x80x15cm
– Behandeld met vernis, geschikt voor korte termijn buitengebruik.
– Gemengde staat
– Toegestaan om te vijzen en te nagelen
– Niet toegestaan om te boren (groter dan 1cm Ø) of de structuur aan te passen.

Weekprijs
– 0-10 stuks: 6 euro ex. btw per stuk
– 10-50 stuks: 5,25 euro ex. btw per stuk 
– 50+ stuks: 4,75 euro ex. btw per stuk
– 105+ stuks: 4,25 euro ex. btw

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Pallet

Ons pallet op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.