Pagodetent huren

Pagodetent

Op zoek naar een grote stevige tent voor jouw evenement of feest? Deze feestelijke pagodetenten hebben een oppervlakte van 25m² en zijn ideaal geschikt voor een buitenevenement en kunnen dankzij de extra gewichten tegen een stevige windstoot.

Details:
– Grootte: 5x5m
– Koppelbaar per 5m
– Inclusief zeilen
– Inclusief gewichten
– Vloer mogelijk

Dagprijs (zonder vloer): 165 euro ex. btw per stuk *
Dag prijs (met vloer): 250 euro ex. btw per stuk * 
Weekendprijs (zonder vloer): 200 euro ex. btw per stuk **
Weekendprijs (met vloer): 300 euro ex. btw per stuk ** 
Langere periode: Op aanvraag

Vanaf meerdere stuks (3 en meer) gelden kortingsprijzen.

* De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Belangrijk: Bij het plaatsen wordt aan de huurder gevraagd om minimaal één persoon te voorzien die fysieke ondersteuning biedt. Indien deze persoon door ons dient voorzien te worden, wordt een meerprijs aangerekend.

Prijs inclusief plaatsing
Prijs exclusief transportkosten

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Pagodetent

onze pagodetent op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.