Houten zitbank huren

Lichte houten zitbank

Deze lichte houten zitbank gecombineerd met onze pallettafel(s) zijn ideaal geschikt om de gasten op uw evenement of feest (buiten) te laten genieten in een gezellige lounge.

Details
– Breedte: 125cm
– Lengte: 60cm
– Hoogte: 82cm
– Zitdiepte: 38cm
– Zithoogte: 43cm
– Zachtgemaakt zitvlak
– UV-bestendig
– Geschikt voor in- en outdoorgebruik
– Beschikbaar met zitvlakkussens

Dagprijs: 25 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 30 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag
Kussens: Op aanvraag

Transportkosten

Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Termijn

Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Mogelijkheden

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Lichte houten zitbank

onze lichte houten zitbank op uw evenement

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.