Ledbalie huren

Ledbalie

Uw inkom, bar of andere ruimte inkleden met een extra eyecatcher of opvallend element? Dat kan met ons ledbalie. Deze ledbalie met verschillende verstelbare kleuren en bewegingspatronen is de ideale manier om uw bezoekers opvallend te ontvangen! 

Details
– Afmetingen: 40 x 110 x 200cm
– Verschillende kleuren mogelijk
– Verschillende bewegingspatronen mogelijk
– Staat op wielen en is handig verplaatsbaar
– Heeft elektriciteit nodig (220v)
– Geschikt voor in- en outdoorgebruik

Opgelet: Hebben enige gebruiksschade, renovaties staan gepland.

Dagprijs: 25 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs: 30 euro ex. btw per stuk **
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is de huurprijs voor het huren van het goed voor één dag. Dit wil bijvoorbeeld zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed tot drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Ledbalie

onze ledbalie op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.