Archiefkast huren

Lage archiefkast
Op zoek naar een lage archiefkast voor uw kantoor of evenement? Deze lage archiefkast heeft drie multifunctionele lades die overigens ook afsluitbaar zijn. Door zijn mat zwarte uitstraling is hij ideaal geschikt voor uw kantoor of evenement.

Bijkomende informatie
– Totale hoogte: 60cm
– Totale diepte: 39cm
– Totale breedte: 45cm
– Met sloten en inklapbare sleutels
– Eenvoudig verplaatsbaar
– Totale draagvermogen: 75kg

Prijzen korter dan één maand:
Prijs per week: 14,16 euro ex. btw per stuk

Prijzen langer dan één maand:
Prijs per week: 4,16 euro ex. btw

Hangmappen op aanvraag beschikbaar

Er wordt geen meerkost in rekening gebracht voor het ophalen van het feestmateriaal daags voordien en retour daags nadien.

Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Lage archiefkast

Onze lage archiefkast op uw evenement

Algemene voorwaarden

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Offerte aanvragen
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.