Decoratie huren

Kunst Orchidee

Op zoek naar een kunstorchidee voor uw feest, beurs of opening? Deze orchidee gemaakt uit hard plastic is een mooie en duurzame aanvulling op uw tafels.

Details:
– Kleur: Geel
– Grootte: 45cm

“De Orchidee is ongeveer 50cm breed wanneer ze volledig is uitgevouwen. De  Orchidee stelen hebben alle vijf een zevental mooie bloemen en aan het uiteinde van de bloemstelen zitten telkens een viertal oranje bloemknoppen. Precies zoals dit in het echt ook het geval is.”

Dagprijs: 2,5 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs
: 2,5 euro ex. btw per stuk **

Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is de huurprijs voor het huren van het goed voor één dag. Dit wil bijvoorbeeld zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed tot drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Kunst orchidee

onze orchidee op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.