Kunstplanten huren

Kunstbananenboom

De kunstbananenboom is een prachtig product met heel veel dik en groot realistisch kunstbananenblad en vier stevige dikke stammen van verschillende hoogte. De stammen zijn omwikkeld met gedroogde bananenbladeren. Deze bladeren steken door hun lichtbruine/beige kleur prachtig echt af tegen de diep groene kleur van de bladeren.

Details:
– De lage versie is 125cm hoog.
– De hoge versie is 175cm hoog.

Dagprijs 125cm: 12 euro ex. btw per stuk
Dagprijs 175cm:
15 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs 125cm
: 15 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs 175cm: 18 euro ex. btw per stuk

Transportkosten:
Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:
Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Kunst bananenboom

onze kunst bananenboom op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.