Keukenmateriaal

Kom (bowl)
Op zoek naar een kom (bowl) voor uw feest of evenement? Deze kom is wit porselein en heeft een inhoud van 410ml. De kom wordt regelmatig gebruikt voor het serveren van dessert en is daarom ideaal geschikt voor brunch, lunch en diner.

Bijkomende informatie:
– Diameter: 125mm
– Hoogte: 64mm
– Wit porselein
– Verpakt in bak per 9 stuks
– Afwas inbegrepen

Dagprijs: 2,7 euro ex. btw per bak (9 stuks)
Weekendprijs: 2,7 euro ex. btw per stuk (9 stuks)
Langere periode: Op aanvraag
Afwas: Inbegrepen

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Kom

Onze kom (bowl) op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.