Koffietas huren

Koffietas en ondertas

Organiseer je zelf binnenkort een feest of eetfestijn en ben je nog opzoek naar koffietas en ondertas? Huren voor Events heeft een groot assortiment porselein ideaal voor al uw gelegenheden.

Details:
– Koffietas: 200ml
– Ondertas: Diameter 14cm
– Porselein
– Kleur: Wit
– Verpakt in handige draagbakken per 50 stuks
– Afwas inbegrepen

Huurprijs:
Dagprijs (bak van 50 stuks) – 25 euro ex. btw
Weekendprijs (bak van 50 stuks): 25 euro ex. btw
Langere periode: Op aanvraag

Prijs inclusief afwas 

Transportkosten:
Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Termijn:
Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Koffietas en ondertas

onze koffietas en ondertas op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.