Wit tafelkleed huren

Klaptafel rond met witte rok
Op zoek naar een klaptafel rond met witte rok? Deze klaptafel rond met witte rok heeft een diameter van 180cm en biedt plaats tot 10 personen en is hierdoor ideaal geschikt voor uw evenement.

Bijkomende informatie
– Afmetingen: 180cm diameter
– Biedt plaats tot 10 personen
– Reiniging van linnen inbegrepen
– Eenvoudig te monteren
– Prijs inclusief tafel

Beschikbare uitvoeringen:
– Witte rok

Weekendprijs: 35 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag
Reiniging: Inbegrepen

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Klaptafel rond met witte rok

Onze klaptafel rond met witte rok op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.