Kerstchalet huren

Kerstchalet

Op zoek naar een kerstchalet voor uw evenement? Deze chalets zijn ideaal geschikt voor uw winterhappening of kerstmarkt maar ook perfect bruikbaar tijdens de zomer! De luiken vooraan klappen uit en steunen zodat u twee balies heeft voor het bedienen van uw bezoekers.

Details:
– Afmetingen: 200 x 300 x 229cm (LxBxH)  
– Twee afsluitbare luiken
– Afsluitbare deur met sleutel
– Stevige vloer
– Geen extra’s inbegrepen

Dagprijs: 200 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs:  280 euro ex. btw per stuk **
Weekprijs: 380 euro ex. btw per stuk 
Maandprijs: 880 euro ex. btw per stuk 
Langere periode: Op aanvraag

– Prijs inclusief plaatsing en ophaling
– Prijs exclusief transportkosten 

Meerdere stuks
Korting bij afname van meerdere stuks.

Waarborg
De waarborg per chalet bedraagt 250 euro.

* De opgegeven huurprijs is de huurprijs voor het huren van het goed voor één dag. Dit wil bijvoorbeeld zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed tot drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

 

Kerstchalet

onze kerstchalet op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.