jetons huren

Jetons
Op zoek naar jetons voor uw feest of evenement? Onze jetons zijn in verschillende kleuren beschikbaar en kunnen per 500 stuks gehuurd worden, steeds inclusief telbakken.

Details:
– Verhuur per 500 stuks
– Gratis te huren
– Diameter: 29mm
– 38 verschillende kleuren beschikbaar
– Inclusief handige sorteerbakken

Uitvoeringen:
– 38 verschillende kleuren beschikbaar
– Bedrukt met logo ‘Huren voor Events’

Prijzen
Er wordt geen huurbedrag gerekend voor het huren van jetons. U betaalt enkel de verloren jetons. De prijs is afhankelijk van het aantal verloren jetons.

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Jetons

Onze jetons op uw evenement

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.