jetons huren

Jetons

Op zoek naar een stijlvolle dubbele fruitkistenkast met drie laden voor uw feest of evenement? Deze fruitkistenkasten komen in verschillende uitvoeringen en groottes en zijn ideaal geschikt om uw lounge, studioset of bar af te werken!

Details:
– Verhuur per 1000 stuks
– Diameter: 30mm
– Beschikbare kleuren: Rood en wit
– Inclusief sorteerbakken

Uitvoeringen:
– Rood met beker reliëf
– Blanco wit

Dagprijs: 20,00 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs: 20,00 euro ex. btw per stuk **
Langere periode: Op aanvraag

Per verloren jeton: 0,15 euro ex. btw

Transportkosten:

Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Termijn:

Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Jetons

Onze jetons op uw evenement

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.