houten statafel huren

Houten statafel
Deze houten statafel, gemaakt uit natuurhout met moderne look, zijn ideaal geschikt om de gasten op uw evenement of feest (buiten) te laten genieten in een gezellige loungeruimte. Uitermate geschikt voor pop-up terrassen en zomerbars.

Details
– Afmetingen: 65 x 65 x 110cm (LxBxH)
– Natuurhouten statafel
– Geschikt voor buitengebruik

Dagprijs: 30 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 35 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Transportkosten

Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Termijn

Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Mogelijkheden

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

everen of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Houten statafel

onze houten statafel op uw evenement:

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.