Dj Booth huren

Houten DJ booth

Op zoek naar een houten DJ booth voor uw feest of evenement? Plaats uw DJ achter onze proper afgewerkte booth. Hij past ideaal in zowel zomerse als winterse concepten met een houten aankleding. Eenvoudig op te stellen én eenvoudig om te verplaatsen.

Breedte: 200cm
Lengte: 100cm
Hoogte: 120cm

Geschikt voor buitengebruik.
Inclusief plaats voor geluidspaneel.

Weekendprijs: 30 euro ex. btw per stuk *
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Houten DJ booth

onze DJ booth op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.