bouwhek gezeild huren

Herashek gezeild

Op zoek naar een herashek gezeild voor uw evenement of feest? Bouwhekken zijn ideaal geschikt voor het veilig afsluiten van een terrein, sanitair gebied, backstageruimte enzovoort. Onze zeilen zijn beschikbaar in zwart en wit.

– Producent: Betafence
– Grootte: 350 x 200cm
– Gewicht: 16 kilogram
– Gezeild beschikbaar in zwart en wit
– Inclusief klemmen

Dagprijs: 6,0 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs: 6,5 euro ex. btw per stuk **
Weekprijs: 7,0 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

– Prijs voor één werfhek met één kunststof voet én één klem.
– Kortingsprijs vanaf 30 stuks

Extra kunststofvoeten: 1 euro ex. btw per stuk
Extra klemmen: 0,50 euro ex. btw per stuk

Transportkosten:

Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:

Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:

Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Herashek gezeild

ons gezeild herashek op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.