Hangmapladekast huren

Hangmapladekast
Op zoek naar een hangmapladekast voor uw kantoor of evenement? Deze ladekast bestaat uit vier lades geschikt voor hangmappen en is volledig afsluitbaar. Door zijn stijlvolle mat zwarte uitstraling is hij ideaal geschikt voor uw kantoor of evenement.

Bijkomende informatie
– Totale hoogte: 132cm
– Diepte: 41cm
– Breedte: 40cm
– Ladehoogte: 32cm
– Afsluitbaar
– Exclusief hangmappen

Prijzen korter dan één maand:
Prijs per week: 15,80 euro ex. btw per stuk

Prijzen langer dan één maand:
Prijs per week: 5,80 euro ex. btw

Hangmappen op aanvraag verkrijgbaar

Er wordt geen meerkost in rekening gebracht voor het ophalen van het feestmateriaal daags voordien en retour daags nadien.

Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Hangmapladekast

Onze hangmapladekast op uw evenement

Algemene voorwaarden

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Offerte aanvragen
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen zonder bestelverplichting. Vermeld het gewenste materiaal, gewenste aantallen, leveringsadres en de gebruiksdatum voor een vlotte offerte-opvolging.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.