Gouden semi-lederen poef huren

Gouden semi-lederen poef

Op zoek naar een gouden semi-lederen poef met leuning voor uw lounge? Deze stijlvolle semi-lederen poefen zijn ideaal geschikt om uw gasten gezellig te laten vertoeven. De banken zijn eenvoudig afwasbaar.

Merk: ATMO
Kleur: Goud
Afmetingen: 600 x 600 x 350mm (LxBxH)
Inclusief rugkussen
Zitplaatsen: 1 persoon

Op voorraad: 6 stuks

Dagprijs: 8,5 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 15 euro ex. btw per stuk *
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Gouden semi-lederen poef

onze gouden poef op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.