friteuse te huur

Friteuse 3L

Op zoek naar een friteuse 3L voor uw tuinfeest, eetfestijn of simpelweg een extra friteuse 3L nodig voor een gezellig samenzijn? Deze friteuse 3L is ideaal geschikt om snel lekkere frietjes of hapjes klaar te maken! Er zijn verschillende groottes en uitvoeringen beschikbaar.

Praktische gegevens
– Beschikbare inhouden: 3L/5L
– Afmetingen (3L): 400 x 225 x 265mm (LxBxH)
– Laadvermogen (3L): 1,0kg
– Afmetingen (5L): 481 x 353 x 270mm (LxBxH)
– Laadvermogen (5L): 1,5 kg

Beschikbare uitvoeringen
– Elektrische friteuse 3L (Enkel)
– Elektrische friteuse 5L (Enkel)
– Elektrische friteuse 8L (Enkel en dubbel)
– Elektrische friteuse 10L (Enkel en dubbel)
– Friteuse op propaangas 10L (Enkel en dubbel)
– Friteuse op propaangas 12L (Enkel)
– Friteuse op propaangas 15L (Enkel)

Belangrijk:
– Prijs exclusief olie.
– De friteuse moet gereinigd worden alvorens te retourneren. Indien de friteuse niet gereinigd is wordt een extra kost van 25 euro gerekend.

Weekendprijs (3L): 15 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs (5L): 20 euro ex. btw per stuk *
Andere uitvoeringen: Op aanvraag
Langere periode
: Op aanvraag

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Verwante producten

Friteuse

onze friteuse op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.