Friteuse huren

Friteuse

Een tuinfeest, een eetfestijn of simpelweg extra friteuse nodig voor een gezellig samenzijn? Deze Fritel friteuse is ideaal geschikt om snel lekkere frietjes of hapjes klaar te maken!

Praktische gegevens
– Beschikbare inhouden: 3L/5L
– Afmetingen (3L): 400 x 225 x 265mm (LxBxH)
– Laadvermogen (3L): 1,0kg
– Afmetingen (5L): 481 x 353 x 270mm (LxBxH)
– Laadvermogen (5L): 1,5 kg

Belangrijk:
– Prijs exclusief olie.
– De friteuse moet gereinigd worden alvorens te retourneren. Indien de friteuse niet gereinigd is wordt een extra kost van 25 euro gerekend.

Weekendprijs (3L): 15 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs (5L): 20 euro ex. btw per stuk *
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Friteuse

onze friteuse op uw event

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.