Flameheater
Op zoek naar een flameheater voor uw evenement of feest? We kennen allemaal de klassieke terrasverwarmer maar wanneer het iets meer mag zijn hebben we ook deze gezellige flameheater. De zichtbare vlam zorgt voor meer sfeer en meer warmte.

Details:
– Verwarmingsbereik: 50m²
– Roestvrij staal – 212x80x39cm
– Gas: Propaan (5 of 10.5kg)
– Gasverbruik: 450-650g/h
– Aantal branduren op maximale stand met volle gasfles: 8 uren

Dagprijs: 50 euro ex. btw
Weekendprijs
: 60 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag
Gasfles: 32,5 euro ex. btw (Prijs afhankelijk van de dagprijs)

Transportkosten:
Transportkosten afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling te Merchtem mogelijk.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten plaatsen door ons. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Termijn:
Dag – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed per dag. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Weekend – De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed voor drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Flameheater

Onze flameheater op uw evenement:

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.