houtkleurige kast huren

Dubbele fruitkistenkast met 3 laden

Op zoek naar een stijlvolle dubbele fruitkistenkast met drie laden voor uw feest of evenement? Deze fruitkistenkasten komen in verschillende uitvoeringen en groottes en zijn ideaal geschikt om uw lounge, studioset of bar af te werken!

Details:
– Hoogte: 74cm
– Breedte: 80cm
– Diepte: 31cm
– Drie lades
– Stevige wielen

Uitvoeringen:
– Witte kast, natuurhouten deksel en bodem
– Witte kast, steenkolen deksel en bodem
– Steenkolen kast, witte deksel en bodem
– Steenkolen kast, natuurhouten deksel en bodem
– Steenkolen kast en steenkolen deksel en bodem

Dagprijs: 25,00 euro ex. btw per stuk *
Weekendprijs: 30,00 euro ex. btw per stuk **
Langere periode: Op aanvraag

* De opgegeven huurprijs is de huurprijs voor het huren van het goed voor één dag. Dit wil bijvoorbeeld zeggen levering op vrijdag en ophaling op zaterdag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

** De opgegeven huurprijs is voor de huurprijs voor het huren van het goed tot drie dagen. Dit wil zeggen levering op vrijdag en ophaling op maandag. Andere opties zijn op aanvraag mogelijk.

Bij Huren voor Events kan u zowel afhalen, laten leveren of laten leveren met plaatsing. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Beschikbare uitvoeringen

Dubbele fruitkistenkast met 3 laden – Steenkool – hout

Onze fruitkistenkasten op uw evenement

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.