Palmboom huren

Driedelige palmboom
Bent u op zoek naar een driedelige palmboom voor uw feest of evenement? De palm van onze driedelige palmboom bestaat uit drie kokos stammen van verschillende hoogte die alledrie voorzien zijn van een goed gevuld diepgroen bladerdek. De bladeren zijn van stevig materiaal en blijven mooi op kleur. Ook zijn de bladeren makkelijk open te vouwen in de gewenste positie.

Bijkomende informatie
– Hoogte: 185cm
– Stam van hout
– Driedelig in verschillende hoogten

Dagprijs: 15 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 20 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Driedelige palmboom

onze driedelige palmboom op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.