standbeeld huren mechelen

Decoratief standbeeld
Op zoek naar een decoratief standbeeld voor uw feest of evenement? Dit decoratief standbeeld heeft een hoogte van 197cm en kan zowel staan als omhoog gehangen worden en is hierdoor ideaal geschikt voor uw evenement.

Details:
– Hoogte: 197cm
– Breedte: 80cm
– Diepte: 40cm
– Wassen beeld tegen achtergrond

Dit beeld kan tegen een achtergrond, losstaand, hangend of met constructie geplaatst worden. Onderstaande prijzen zijn voor het reserveren van het decoratief standbeeld geplaatst tegen uw achtergrond.

Dagprijs: 65 euro ex. btw
Weekendprijs: 90 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag
Hangend: Op aanvraag
Constructie: Op aanvraag

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Decoratief standbeeld

Ons decoratief standbeeld op uw evenement

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.