Breedblad kunstbamboe
Op zoek naar een breedblad kunstbamboe voor uw feest of evenement? De bamboe bladeren van deze breedblad kunstbamboe zijn meest donker groen gemixt met enkele lichter groene bladeren. Op deze wijze verkrijgen we een zo natuurlijk mogelijk effect. Behalve veel blad zitten er ook veel bamboestokken met uitschieters in de pot waardoor het geheel een goed gevulde en realistische aanblik heeft.

Bijkomende informatie:
– Hoogte: 150cm
– Natuurgetrouw nagemaakt
– Hoge kwaliteit
– Niet geschikt voor buitengebruik

Dagprijs: 12 euro ex. btw per stuk
Weekendprijs: 15 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

Termijn:
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten:
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten:
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Verlies of schade
In het geval van verlies of schade van het feestmateriaal worden kosten in rekening gebracht, dit wordt per geval bekeken.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Breedblad kunstbamboe

onze breedblad kunstbamboe op uw event

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.