Brandblusser te huur

Brandblusser – Poederblusser
Op zoek naar een brandblusser voor uw feest of evenement? Deze brandblusser is een ABC poederblusser van 3kg bruikbaar voor vaste stoffen, vloeistoffen en gassen en hierdoor ideaal geschikt voor uw evenement.

Bijkomende informatie
– Poederblusser
– Inhoud: 3kg
– CE en EN3 gekeurd
– Bruikbaar voor ABC brandklassen

Weekendprijs: 10 euro ex. btw per stuk
Langere periode: Op aanvraag

– Nieuwe vulling voor brandblusser: 45 euro ex. btw

Brandblusser

Onze brandblusser uw evenement

Algemene voorwaarden

Termijn
Dagprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 24 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Weekendprijs betekent dat het goed gebruikt wordt voor een periode korter dan 72 uur, de levering en ophaling worden hierbij niet meegerekend.

Transportkosten
Transportkosten zijn afhankelijk van het leveringsadres.
Afhaling in het magazijn is mogelijk voor dit product.

Plaatsingskosten
Het is ook mogelijk om al het materiaal te laten monteren en demonteren door ons. De prijs hiervoor is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal. Vraag vrijblijvend prijs aan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact op met ons!

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw, exclusief transport- en plaatsingskosten. Er wordt ten allen tijde een waarborg gevraagd, het totaal van deze waarborg wordt berekend op het totaalbedrag van de offerte. De klant blijft ten allen tijde aansprakelijk voor beschadigingen, verlies of diefstal van de gehuurde goederen. De huurperiode loopt af wanneer de materialen teruggebracht of opgehaald zijn.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, meer informatie opzoeken of foto’s van gerealiseerde projecten terugvinden op onze Facebookpagina Huren voor Events, powered by Replay Events.